29 juni

Dom har schaktat om rörgraven för fjärrvärmen, den kom visst lite olämpligt.

28 juni

Var uppe med ett par kompisar som ska hjälpa oss med markarbetena och tittade. (Vi valde att inte ta Tälje mark efter fadäsen med skogsbacken plus att de priser vi fick var väl höga.) När jag kom dit så hade dom grävt upp för fjärrvärmen. Det såg dock ut dom att ledningarna kom väl nära vår carport och markytan.
Grannen bakom har börjat påla sitt hus. Kunde med glädje konstatera att han har placerat det väldigt långt till öster på tomten, vilket är bra för vår kvällssol.

20 juni

Nu är det dränerat, cellplasten är på plats och golvvärmen är dragen. Ett missöde inträffade under grundläggningen: Trots att han fick instruktioner om motsatsen så lade grävmaskinisten från Telge mark alla massor i skogsbackem mot allmäningen, som nu är förstörd. Inte alltid bra med folk som tänker själva...

12 juni

Idag har dom börjat gräva på tomten. Ska bli spännande att åka dit i kväll och se "förödelsen".

8 juni

Byggstartsmötet hölls först ute på tomten, därefter hemma hos LB-hussäljaren Leif, som har flyttat in i sitt ugglanhus precis bredvid oss. Vi fick en del att tänka på vad gäller markarbetena på tomten. Känns som att det är lika bra att låta dom grovplanera, fixa infart och gjuta plintar till carporten när dom ändå håller på.

2 juni

Idag hade vi byggsamråd hos kommunen, allt gick bra. Vi har en bekant som KA, känns tryggt.