Vanliga frågor

Finns några färdiga ugglan 135?

Vårt hus bör vara en av de absolut första som är byggt åt privatpersoner. LB-hus har några visningshus. Ett byggs i Bromölla, ett Finns i Vega, nära Handen söder om Stockholm. Vi har besökt det senare tillsammans med vår representant för LB-hus under byggtiden. Eventuellt kan det finnas ytterligare något i trakterna runt Ronneby, men jag är inte säker.

Vad har ni gjort för tillval?

Från LB-hus: Ryggåstak i vardagsrum, Innerdörrar Addera vit, Fjärrvärme, Köksluckor Studio vit + fullhöjdskök, Uppgradering av tvättmaskin, ugn och diskmaskin, centraldammsugare, torktumlare, samt aluzinktakavvattning.
Från entreprenören: Isolerade innerväggar, Slätt innertak, Extra fönsterparti i vardagsrummet 2 st fullhöjdsfönster på kortväggen, Balkongdörr på den kortare ytterväggen i föräldrasovrummet, Förberedelse för kamin samt skjutdörrsgarderob i föräldrasovrum.
Kakel och klinker: Vi har valt lite dyrare klinker i hall och badrum, samt lite dyrare kakel i köket. Vi kommer dessutom att ha Kakel hela vägen upp till taket runt spisfläkten i köket, klinker i hela hallen fram till vardagsrummet samt kakel på väggarna i lilla toaletten. Övriga ytor: Målat i vardagsrum och hall. Saker som vi köper till separat: 2 underskåp med draglådor som ersätter de som LB-hus levererar, induktionshäll, badkar med armatur, duschvägg, kommod med annat handfat till badrummet, lampor till badrum + utomhus, inredning till garderoben i föräldrasovrummet.

Vad komer det att kosta?

Vi har en budget på 3 mkr att spela med.

Vi hade tur och slapp påla, på detta sätt sparade vi ca 100'. Dessa pengar används nu till att få ordning på tomten samt till att bygga en carport