27 aug

Tack vare regnen fick vi en bäck tvärs över tomten. Trevligt med vatten som porlar, men det var inte riktigt så vi hade tänkt oss.. [bild här].
Det har också varit invigning av Glasberga sjöstad, det område som planeras bredvid vårt. Mer om detta på sidan om tomten.
Det har inte varit så mycket att fotografera på huset den sista tiden. Det som har hänt är att innertaken har påbörjats. Ventilation och elhar dragits, men det är ju inte mycket att ta bild på...

17 aug

På huset har takpannorna kommit på plats, precis innan regnen! Innertaken är påbörjade och elektrikern har kommit. Vi kommer att byta ut lysrören under skåpen i köket mot spottar, flytta några uttag, komplettera med något uttag samt skippa telenätet och dra datanät i stället. Vi har också fått offerten på kakel & klinker vilken visade sig vara inom budgeten, så vi får det vi vill ha på den fronten!

08 aug

Den stora dagen! Huset kom.

07 aug

Nu är det som ska muras på carporten färdigmurat och putsat. Idag har det varit hantverkare från entreprenören och satt ut syllen samt satt upp byggnadsställning. I morgon kommer huset!

03 aug

Carportplattan gjuten, ska mura i helgen om vädret tillåter.

02 aug

Armeringen av plattan för carporten klar. I morgon kommer betongbilen!